Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 16 september 2011

Av Louise - 16 september 2011 23:55

Har nu kommit på mig själv. efter att ha suttit och tittat på min underbara son som ligger och sover som den guldklimp och ögonsten han är! Det är egentligen helt sjukt hur man kan sitta och titta på när han sover - i evigheter, man tänker inte ens på tiden och ändå känner sådan otroligt stor lycka samtidigt som allting bara flyger förbi " i världen utanför sin egna lilla bubbla " ...


Alvin har nu sovit sedan klockan 9, ch det verkar som att han tänker fortsätta med det för natten! så ska alldeles strax pussa honom godnatt och även göra samma sak jag - sova! :) ska faktiskt bli otroligt skönt, men först så tänkte jag slänga in ett litet inlägg till er för att berätta lite om min fredag! :D låter inte det kanoners? haha!


Älsklingen kom hem strax efter 4 ( precis som vilken dag som helst! ) .. Pratade igenom lite snabbt, dessa vanliga rutinfrågor liksom. haha som tex: hur har dagen varit? vad ska vi hitta på idag, någonting speciellt? vad ska vi äta? osv osv... Ja, ni vet hur det är! :) Men det hela slutade i alla fall med att jag åkte mot Willys för att handla lite middag och fredagsmys!

Så idag bjöds det på god middag, tända ljus, kärlek, familj och mys med mina två favorit pojkar ! <3 Vad mer kan man begära en höstig halvkall fredag i mitten av september liksom? nej precis, inte alls mycket mer än så om jag får säga det själv! :) ...

Efter middagen så satte vi oss alla 3 i soffan, med paltkoma allihopa. till och med Alvin tror jag! tror först att et var jobbigt tt titta på när mamma och pappa åt middag och sedan jobbigt att äta lite själv också! för han slocknade som en stock på soffan efter det. gullungen!

Resterande del av kvällen har bjudit på en massa mys (självklart liksom, precis som alla andra dagar!) men det kan man ju aldrig få för mycket utav.. och bra film på tv'n, så skönt nu när man har lite fler kanaler i alla fall så det går några bra filmer då och då, och ikväll var en sådan kväll faktiskt, mycket bra mycket bra!! =) ..


Och nu som sagt så sover Alvin sedan ett tag tillbaka, och han sover nog i några timmar till, även älsklingen har somnat som en utslagen hjälte på soffan! så kanske dags att säga åt honom att gå och lägga sig i sängen? haha, ja det återstår att se liksom.. Men jag tänker i alla fall borsta tänderna, tvätta ansiktet och sedan kryper ner för lite sömn. det känns som att det är behövligt.


Så på återseende imorgon!

Lots of Love! <3

Av Louise - 16 september 2011 15:10

Klockan har nu passerat 3, och det innebär att det inte alls är långt kvar innan älsklingen kommer hem ifrån jobbet, och helgen börjar på riktigt! Känns kanoners måste jag säga, jag längtas, och tror och hoppas att denna helg kommer bli hur bra som helst! =) hihi..


Jag har hunnit plocka undan i hela lägenheten sådär på morgonen, och jag känner mig väldigt duktig faktiskt, haha! nu har jag sagt till mig själv att jag ska göra det länge, men imorse blev det av då jag faktiskt tog mig själv i kragen och gjorde någonting utav det helt enkelt.. :P

Maja och lill flickan Filippa kom hit runt halv 12, 12 någon gång och har precis åkt hemåt.. :) och jag säger bara - vilken liten flicka!!!
Kan knappt fatta det, men hon var så liten, så vacker och ja hon var helt underbar verkligen. ett stort grattis till Maja och Micke igen! det där har ni gjort utomordentligt bra <3 . Och hon vägde ju ingenting tösen, man kände inte ens att man bar runt på henne! hah. och så skulle jag ta upp Alvin efter att ha hållt i henne! Ja, ni kan ju tänka er själva. från en bebis på 3kg till en annan på 6kg.. lite skillnad faktiskt =) haha!


Men nu har dom som sagt åkt, Alvin sover en stund, och jag sitter här och njuter en stund av mitt liv, min tillvaro, min familj, mina vänner och ja i stort sett allting just nu! KANON!!! =) Jag är en lycklig flicka verkligen <3 ...


Ska alldels strax plocka ur diskmaskinen och sedan kommer älsklingen hem också. Ikväll blir det nog en lugn kväll med mina pojkar och bara en massa fredagsmys! Ja, det blir nog lite popcorn och en bra film ikväll tror jag! :)


Men hoppas att ni alla får en kanon helg, för det tänker jag utan tvekan ha!
På återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 16 september 2011 09:14

Jag hade en underbar dag igår, Zenita var ju som sagt här och hälsade på! och cet var efterlängtat, och gosh vad mycket vi båda har missat.. Det blev lite uppdatering om vad som egentligen hade hänt, och et var också välbehövligt, och hon får mig ju alltid att skratta och le! precis vad jag behövde om jag säger så! :) hihi .. tack för det sötöga <3 !


När hon hade åkt hem så gjorde inte vi så mycket, lekte för fulla muggar då Alvin var på så otroligt bra humör igår och jag bara älskar't. han leende säger mer än tusen ord och jag blir varm i hela kroppen! =) hihi. underbara känsla. <3

Kom i säng runt halv 11 och sedan sov vi alla 3 som stockar, otroligt skönt ! :) haha!


Imorse fick jag sovmorgon, Alvin bestämde sig för att låta oss sova till halv 8, och det tackar vi verkligen för! Tack lilla hjärtat <3 ..

Så nu har vi sedan dess inte gjort så mycket, förutom att Alvin ligger under sitt babygym och skrattar, sprattlar och verkar ha hur roligt som helst. haha! Sötungen min då!!


Idag kommer äntligen Maja och lill tösen på besök, ska bli otroligt roligt. och som jag har längtat efter er! <3 Så jag ser fram emot den här dagen väldigt mycket :)) ..



Jag och älsklingen låg och pratade, diskuterade och rensade luften lite igår, otroligt skönt! och kom fram till lite olika saker, olika idéer och lite funderingar som fick svar också. tack för det! <3 Så nu känns det mycket bättre igen, och jag förstår inte att det kan vara så skönt att diskutera lite ibland! :) haha!
Men nu ser jag verkligen fram emot den här helgen och hoppas att det blir som vi sa också! :) det håller jag båda mina tummar för i alla fall! :D

Nej, nu ska jag plocka undan lite medans Alvin leker!
På återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards