Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 21 september 2011

Av Louise - 21 september 2011 16:03

Igår var verkligen en kanon bra dag! :)


Maja och Filippa kom hit runt 12 tiden och då tog vi en promenad ner på stan, även att Robin kom in enom dörren precis när vi skulle gå. Så han pussa lite på honom också innan eftersom han skulle jobb natt i Iggesund.

Vi gick på krokanen och där blev vi sittandes i nästan 4 timmar, men det var otroligt skönt att få sitta där och bara prata och mysa på, tack för det <3

Efter det så bestämde vi oss för att gå till försäkringskassan/skatteverket då vi båda två skulle lämna in papper! Och så hann vi även med en sväng in på Åhléns! :)


När vi kom hem och Maja och flickan åkt hem så ringde vi Zenita då vi hade bestämt att ses en sväng. Men det resulterade i att hon skulle sova kvar istället. mycket uppskattat då jag inte tycker om att sova själv! :P haha!

Även att jag fick träffa Elin en liten sväng på kvällen. :D mycket trevligt tycker jag!
Men kvällen bestod av massa mys i soffan framför tv'n med en massa skitsnack, precis vad jag behövde! lite tjej-tid liksom.


Idag har varit en mycket bra dag! Vi har varit iväg och skrivit på papper för fastställande angående faderskap och skrivit på om gemensam vårdnad. :)
Efter det så länade jag och Alvin av Robin hemma och så åkte vi iväg på famijecenter för lite Babymassage vilket var riktigt trevligt faktiskt! ^^


Nu är vi hemma sedan en stund tillbaka och ska alldeles strax börja med maten och sedan blir det en väldigt lugn kväll! :))


Men på återseende, för nu ska Alvin ha lite mat! :)

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards