Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 14 september 2011

Av Louise - 14 september 2011 07:58

Godmorgon godingar! :)

Jag hoppas självklart att ni alla mår kanoners, för det gör verkligen jag! :D hihi..


I måndags så hade jag och Alvin en sådan hemma dag bara vi 2, riktigt skönt om ni frågar mig! Fick även en massa saker gjorda! :)
Tvättade/hängde/vek tvätt, plockade i och ur diskmaskin, dammade, kokade nappar och nappflaskor, bäddade rent i Alvins säng och självklart en massa mys, pussar och kramar! Precis det man behöver ibland.. och när man får det av sitt barn så är det så otroligt mycket lycka! :D obeskrivligt.. :D

Sedan blev det en liten jobbig kväll/natt, då Alvin hade lite problem med magen - stackarn!   Så var uppe till strax efter 2 innan vi fick lite sömn, och ändå bestämde han sig för att vi skulle kliva upp vid 6 när pappa klev upp. haha!


Så ja, igår var vi uppe väldigt tidigt och kramades i soffan istället. men jag klagar ju absolut inte över det. jag bara älskar det <3 !

Sedan hade vi en fullspäckad dag framför oss!
BVC klockan 1, och han växer ju precis som han ska göra - underbart! ^^,
Efter det åkte vi hem och åt lite och sedan sprng tiden iväg ch vi blev tvugna att åka igen. Lämnade av Alvin hos Siw (farmor) på heden och jag åkte till MVC för en återkoll för att se om han hade förstört mig för livet eller om det bara var en tillfällig grej. haha! och som tur var så var det bara tillfälligt. :) allting såg med andra ord bra ut, och ingen är ju gladare för det än jag! haha!

när jag var klar där så åkte jag raka vägen och hämtade upp Alvin, och även fast jag bara hade varit borta i ca 25-30 minuter så saknade jag honom så mycket så jag höll på att spricka kändes det som! jag var liksom inte hel, det var någonting som fattades, och det var ju självklart lille skrutten som fattades då han inte var vid min sida liksom. men allting blev bra när jag fick hämta honom igen! :D


Allting hade gått bra och han hade sovit hela tiden, gullungen! <3

Åkte upp på granberg efter det då vi skulle ha hämtat Robin, och när jag stått där i ca 15minuter och väntat så ringer han och säger att han är hemma redan! hmm. inte okej, men vi åkte hem vi också med andra ord :P

En lugn kväll efter det då det hade blivit en massa farande och hattande hit och dit under dagens gång! :)


Igår somnade han äntligen i skaplig tid, utan problem med magen och sådär faktiskt. hur skönt som helst. så han somnade strax efter 10, och så sov han till kvat i 6 imorse! och jag kände mig otroligt utvilad, då jag fick sov 7 timmar i alla fall. vääldigt skönt om ni frågar mig. Kanoners! ^^ 


Han har nu fått mat på morgonen, kramats med mamma (självklarhet liksom!) och även legat under babygymmet och skrattat, jollrat och sprattlat en stund. och nu ligger han och sover igen.. :) Så får se hur länge det fungerar då dom håller på och för ett J*vla liv i huset, då en av grannarna håller på att få sitt badrum omgjort pga vattenskada. så det låter SKIT måste jag erkänna! men ska väl inte klaga egentligen? hoppas bara Alvin kan sova ändå. men det märks väl om inte annat är jag rädd.. haha!


Vad händer idag då? Ja, inte mycket planerat egentligen! Bara väligt tråkigt väder ute så jag tänker inte gå utanför dörren i alla fall. så jag tror det blir en hemmafix dag faktiskt. :) Kan vara skönt eller ja behövlig i alla fall, eller? haha!

 Nej, lite frukost för mamman också.


På återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards