Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 21 juli 2011

Av Louise - 21 juli 2011 18:48

God kväll !


Hoppas att ni blev nöjda med den lilla "förlossnings berättelsen" som jag gav er igår? :) hihi..


Dagen igår bjöd inte på speciellt mycket vilket var otroligt skönt.. vek undan lite tvätt och sådär bara! :) Och sedan en massa mys med mina pojkar i soffan..

Älsklingen ville åka och fiska på kvällen/natten, men lillpojken var lite jollig så han bestämde sig för att stanna hemma med oss istället. tack för det älskling! <3

Var även iväg på BVC med älsklingen och där såg allting bra ut, han gick upp i vikt och växte som han ska! :) och det gjorde mig riktigt glad! :) mammas älskling! :D ..


Även att Linn och Elin kom in med jätte fina kläder till Alvin igår, tack så jätte jätte mycket flickor! <3 Det hade ni inte behövt göra! :)


Idag är det redan torsdag, tiden bara springer iväg, och snart är min lilla prins redan 2 veckor gammal. usch det låter hemskt, men det är väl bara vänja sig vid att han blir äldre och större? :) haha

Morgonen blev lugn, och Alvin gav mamma en sovmorgon imorse och jag vaknade med panik. haha :) men han låg där och jollrade för sig själv innan han bestämde sig för att han ville ha lite mat vid halv 9 :)) ..

En massa massa mys på morgonen och förmiddagen.


När klockan började närma sig 3 så gjorde vi oss i ordning och jag och Alvin gick iväg med flickorna för en liten " mamma-picknik" hihi.
Så det var: Elin, Thea, Linn, Alice, Lea, Therese, Jessica, Theodor, Jag och Alvin som satte oss på varsin filt ute på långnäs under träden och mös en stund :) men efter en liten stund så var det en liten pojke som ville ha mat och en mamma som kände att smärtan började komma krypandes så vi tog en promenad hemåt igen.. :D Men tack så mycket för det lilla myset! :)


Nu har vi varit här ute på framsidan och fikat lite med en massa mysigt folk. Och nu har dom andra tagit en promenad, dock orkade jag inte pga lite smärta så jag och Alvin har mys stund, eller ja han sover för fullt och vill inte mysa med mamma alls :P haha!

Ikväll vet jag dock inte vad som händer? hm. bara ta det lugnt tror jag. göra så lite som möjligt :P

Imorgon lutar det åt att Zenita ska komma hit och hälsa på :) mycket trevligt.

men ja, nu blev det långt känner jag.


Så på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards