Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 5 juli 2011

Av Louise - 5 juli 2011 22:09

Min dg har varit toppen, har fått prata av mig hur mycket som helst med Maja och det var både välbehövligt och skönt att få ventilera lite! :)


Imorse när älsklingen hade åkt till jobbet så kunde man ju självklrt inte somna m. utan man var uppe här och sprang runt som en yr höna kvart över 6. det är ju inte mänskligt när man egentligen får sova om man vill. men icke, det tyckte inte min kropp eller mitt huvud att jag skulle göra. så satte mig och tittade på barnprogram. åt frukost, duschade och fixade.
halv 1 så hämtade Maja upp mig och vi åkte hem till henne. :)

Drack kaffe, andades genom mina hemska förvärkar, snackade en massa gojja och bara hade det hur bra som helst. pojkarna kom typ halv 5 och vi blev kvar ett tag. Bestämde oss även för att äta pizza tillsammans alla 4 - mycket trevligt! =) ..


När klockan hade blivit halv 8 så begav vi oss hemåt och det har sedan dess inte alls hänt speciellt mycket. :)
men jag tackar så hemskt mycket för en riktigt mysig dag, måste göras om väldigt snart tycker jag.. eller vad säger du sötöga? :)


Imorgon har jag inga direkta planer förutom att jag ska vika undan en massa tvätt som hänger här och där i hela lägenheten. så imorgon ska det bli ordning igen! :) ska även ringa till försäkringskassan, då man inte fattar deras hemsida, haha! även ett annat samtal, men dock fortfarande hemligt :) hihi


Men nu ska jag ta och krypa ner i sängen och hoppas på att mina förvärkar ger upp eller ger lite bättre utdelning och blir regelbundna och starka så man kanske kan få föda bebis istället? haha!
men godnatt och på återseende!
Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards