Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 1 juli 2011

Av Louise - 1 juli 2011 22:23

Torsdagen blev kanoners, även fast jag tyckte att den var på tok alldeles för kort måste jag säga! men tiden brukar verkligen springa iväg när jag spenderar tid med älsklingarna mina - Anna och Kim! varför är det alltid så? (men dom kommer tillbaka imorgon äntligen!) haha..


När dom kom på morgonen så satte vi oss te i solen och fikade i alla fall, även söthögen Zenita kom förbi en sväng, och gosh hon är snygg i håret nu - kortklippt och sådär! men riktigt riktigt snyggt blev det..

Efter ca 1 timme ute i solen så gjorde jag mig i ordning och vi åkte mot barnmorskan, sista gången man var där denna graviditet - det blev liksom verkligt.. inge mer mvc förrän på efterkollen! nu är det nära hörrni, det är spännande och nervöst men jag är mest förväntansfull, nästan så mycket att jag inte hinner tänka på att vara nervös eller oroa mig för någonting vilket är otroligt skönt om jag ska säga det :) haha!

När vi hade varit hos barnmorskan i alla fal så åkte vi hemåt en sväng, men blev inte nå länge, för vi bestämde oss för att åka och stooorhandla medans Robin fortfarande sov. sagt och gjort och sedan hem igen och då fick han faktiskt kliva upp älsklingen min. hihi :) ....

Satte oss och njöt av varandras sällskap och snackade lite skit en stund , men sedan var det dags för dom att åka hemåt, mindre roligt men vad gör man inte då när man måste säga hejdå? hm, lika jobbigt varje gång!!


Kvällen spenderades lugnt med mitt hjärta här hemma, och det lilla miraklet levde rövare hela kvällen, dock inte så skönt när man lekte trummor med mammas revben. men snart över, så man får liksom se det positiva i det hela! :D inte sant? =) ..

Sedan blev det en tidig kväll då ögonen nästan gick i kors på mig ;p haha!


__________________


Hade himla problem att somna natt, men vad gör det? Vaknade i alla fall till ordentligt när älsklingen pussade på mig innan han åkte till jobbet imorse och sa grattis på födelsedagen och att han älskade mig. :) Då blir man hur glad som helst. :)

kunde dock inte somna om, så upp och hoppade strax innan halv 7 imorse. haha! började plocka undan lite här hemma och donade på, tog mig en powernap efter det :)
Duschade gjorde mig i ordning och sedan kom världens bästaste Mamma och Pelle hit och fikade och pratade skit i någon timme och självklart grattade mig - tack för det! <3 ..


När dom åkte tog det inte lång tid innan älsklingen kom hem ifrån jobbet, och han hade till och med varit iväg och köpt blommor till mig - SÖTHÖG! tack för dom, otroligt fina var dom. och så sa han: - Du ska få en spa behandling senare när du känner att du orkar gå på en sådan, jag betalar och du njuter!
är han inte underbar? vad mer kan man önska sig liksom?
även fast jag sa att jag inte ville ha någonting alls, förutom att vi skulle gå ut och äta tillsammans senare vid tillfälle och sådär. och så får man en spadag. då blir man lycklig! :D hihi.. jag har världens bästa pojkvän/sambo och pappa till vårat mirakel <3 !!!


Efter det så gjorde vi hemmagjort pizza och mös till det ordentligt. otroligt mysigt om ni frågar mig, och min födelsedag har varit perfekt hittills. det enda som saknas nu är våran lilla bebis, men han/hon har det tydligen alldeles för skönt där inne och vill inte komma ut riktitgt ännu. Men BF är ju inte förrän imorgon, så får nog vänta några dagar till skulle jag tro :p hihi..


har precis varit inne hos Elin och Andreas och pratat lite. väldigt mysigt! :)
och nu har vi satt oss här, kikar på någon film nu som verkar helt okej och ska alldeles strax krypa ner efter en kanon dag för helgen är verkligen fullspäckad! :P


Imorgon kommer det en massa underbara människor och fikar och sådant. så min helg kommer att bestå av nära och kära och jordgubbstårta! älskar't :) hihi.

Men ja, nu blev det på tok väldigt långt! så en guldstjärna till er som läst er igenom allting! :) hihi..


På återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 1 juli 2011 07:11

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag! :))


Tiden har sprungit iväg och det är redan 1a Juli, helt otroligt egentligen. Men idag blir jag i alla fall 1 år äldre, och 21 år "gammal" eller ung. kalla det vad du vill :) hihi..


Hipp hipp hurra till mig i alla fall. Idag ska jag ha en kanon bra dag i alla fall och njuta för fulla muggar! :))


                                                  


Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards