Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 18 juli 2011

Av Louise - 18 juli 2011 22:35

Mammas pojke har varit så himla mysig idag! <3


Klev upp efter mycket om och men imorse (som jag skrev tidigare!) ..

När klockan hade tickat iväg ännu mera så skickade jag iväg Robin för att handla, och lagom tills han hade åkt så bestämde sig himlen för att verkligen öppna sig, stackars honom.  Fast han hade inte blivit allt för blöt i alla fall :P hah! *småler* ...


Alvin hade precis somnat, idag har han inte sovit mycket alls. han har legat här och låtit, flinat och bara haft det allmänt bra från klockan 11 imorse fram till halv 4 tiden då han somnade :) hihi. gullungen.

Men när pappa kom hem så somnade han i alla fall och jag kunde laga lite mat.
Pannbiffar var det som stod på menyn idag , riktigt gott var det måste jag säga! =) .. Efter det så vaknade Alvin till en snabbis och ville ha lite mat, men har sedan dess sovit igen. ;p haha!  Det är inte lätt att vara liten.


Snart dax för mat igen, och efter det så tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen. ögonen går i kors på mig verkligen! uscha ;P haha..

Imorgon kommer äntligen älskade och saknade Anna och Kim hit och hälsar på. som jag längtar!!! :D ..


Men nej, lite mer tv nu innan prinsen vill ha mat och sedan sängen.

På återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 18 juli 2011 13:15

Ny vecka, IGEN!  Tiden bara springer iväg, är det någon som håller med? ja, jag hinner nog inte ritkigt med känns det som. men vad gör det? :) haha..


Gårdagen blev inte ritkigt som jag hade planerat, men den blev helt okej ändå faktiskt! ;P haha..

jag hade planerat en massa söndagsmys bara, bara vi 3 här hemma och inte behöva göra någonting, men icke! :P

Steven ringde och ville bjuda på middag, så vi bestämde oss för att åka dit..


Svängde in hos Zenita, Per och Eva på vägen (dom bor i huset innan!) haha, och hälsade på och självklart visade upp våran lilla ögonsten Alvin för dom. och han lyckades charma dom - precis som alla andra han möter! gullungen min! <3

När vi hade sagt hej till dom och sådär så gick vi vidare hem till steven för lite middag. Även att Kicki och Selma (Robins faster och kusin) också kom och skulle äta med oss, mycket trevligt! :D ..


Dock blev det tyvärr middag ganska sent, så hann i stort sett bara äta innan det var dags för oss att åka hemåt igen.. men tack så mkt för middagen! <3 .. 

När vi väl kom hem så blev det en massa massa mys innan sängen ropade våra namn alldeles för högt..


Imorse orkade vi inte riktigt kliva upp, så när vi hade bytit blöja och fått lite mat i oss så la vi oss i sängen och hade rejält morgonmys! ÄLSKA DET JU! <3

Men det får man göra när man ser att regnet öser ner utanför fönstret.. :P haha!


Men nu har vi varit uppe i 3 timmar snart i alla fall.. och nu ska här snosas mera Alvin och bara njuta lite till. så på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards