Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 4 juli 2011

Av Louise - 4 juli 2011 21:16

Måndag igen, vart tar veckorna vägen egentligen? Jag har ingen aning i alla fall. Men nu har ju Juli månad verkligen startat och det känns underbart, det enda som fattas nu är bebis som fortfarande tycker att det är på tok alldeles för varmt, skönt och bekvämt där inne! :)
men lilla vän : - Snart kommer vräkningspappret ifrån mamma din och det är dags att komma ut till oss och leva livet i den stora världen! :) haha. <3


Jag har idag inte gjort så mycket förutom att tvätta, det blir mycket tvätt nu när man har lyckats samla på sig. och så fick jag ju väldigt fina påslakan i födelsedagspresent som jag nu har tvättat och sådär. har fortfarande 1 maskin kvar att köra, men den får vänta tills imorgon eller när jag har ork och lust till den! :) haha..

Min dag har i alla fall bestått av att hänga tvätt, och vika en massa tvätt. men jag känner mig duktig. Sedan vid halv 3 kanske fick jag sååå ont i magen, så jag la mig på soffan och tog det lugnt en stund, men vid kvart över 3 orkade jag inte nå mer.. Så jag gick in i duschen och där stod jag fortfarande när älsklingen kom hem ifrån jobbet tjugo över 4 :) haha. otroligt skönt.
Men då tvättade jag håret och klev ut. men det var välbehövligt, för det gjorde inte lika ont när jag kom ut i alla fall..

La mig på soffan, älskling duschade och sedan åkte han till Edsbyn för han skulle fixa med några papper eller vad det var? Men jag orkade inte följa med idag då det gjorde lite ont, så kände att var skönare att ligga hemma i soffan istället för att sitta i bilen :) hihi..

Har precis gjort i ordning lite middag till älsklingen som är på väg hem, då jag redan ätit sedan tidigare idag! :) hihi.

Vad som händer resten av kvällen är oklart . det blir nog en tidig kväll antar jag, känns faktiskt som om kroppen skulle behöva det? :) haha..


Imorgon ska jag i alla fall träffa Maja, det ser jag fram emot! :)
Men på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards