Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 6 juli 2011

Av Louise - 6 juli 2011 12:06

Gick ju och la mig strax efter 10 tiden igår och trodde att jag skulle få sova, men inte då!! det tyckte absolut inte min kropp och framför allt inte mina förvärkar. men vad gjorde det då?

Ja, inte hände det någonting mer heller. jag testade allting inatt. och så skulle man försöka vara lite smidig och tyst bara för att inte väcka Robin, haha! tänk er vilken syn :P ..  Kan tänka mig att den var rätt rolig i alla fall.

Testade i alla fall alla knep jag hade, samtidigt som jag gick runt här i lägenheten och svor för mig själv. :D haha..

Jag testade vetekudden i svanken/på magen, testade duscha länge, tog alvedon, testade ligga på alla möjliga konstiga sätt.. och ja jag testade allting. men ingenting fungerade!


Efter ett tag så gav jag faktiskt upp så jag tog med mig vattenflaskan och gick och la mig i sängen, och lyckades somna efter ca 1½ timme. så runt kvart över 4 så kikade jag på klockan sista gången.

Så jag har i alla fall fått sova några timmar i alla fall då jag klev upp vid 11 tiden då mamma ringde och väckte mig! :) haha.


Är i alla fall uppe nu och funderar på vad denna dag har att erbjuda? hm. ska i alla fall försöka få i mig någon form av lunch tänkte jag :)

På återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards