Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under juli 2010

Av Louise - 22 juli 2010 09:44

Jag tror inte ens att du förstår hur mycket du förstör egentligen..

Du förstör mig i alla fall, och du säger att det inte är det du vill, men ändå gör du samma sak om och om igen?


Jag har faktiskt börja tröttnat på dig och ditt beteende, jag trodde bättre om dig. Men det är tydligt att man inte ska för höga förväntningar på vissa människor, och du är en utav dom som man inte ska lita eller tro på.. Nu är det nog!

Du har gjort det du vill i livet tydligen, men har du gjort rätt?


Pga dig mår jag inte bra, jag känner mig inte hel. Och det händer ibland att jag gråter mig till sömns. och så vill jag inte ha det. nu får det vara bra!
Du är ute ur mitt liv, och nu vill eller orkar jag inte mer än såhär.  Men kom inte krypandes tillbaka!!

Av Louise - 21 juli 2010 22:34

Min dag har varit helt underbar - verkligen! Den har spenderats i ljusdal. Jag har trots allt saknat den hålan lite faktiskt. fast mest alla mina sötnosar som fortfarande finns kvar där, även om jag många gånger önskar att dom bara vore precis et stenkast bort precis som förr!! :( Men jag bär dom som sagt i mitt hjärta, och håller dom hårt med min kärlek! :D


Men jag åkte i alla fall med tåget så jag var i Ljusdal vid 10 i tolv, då kom Olivia och stefan och hämtade upp mig på stationen. Åkte då och fixade lite med öl och sådant som hon skulle dona med, träffade även folket ifrån Nore, som man inte sett på ett tag! :) Även att Sten var uppe, och det var väldigt roligt, haha! ^^,

Fixade allting sådant, och sedan började min mage skrika på mig att den var hungrig och även att olivia blev lite hungrig hon också! så det blev kina faktiskt - riktigt smaskens med kinabuffé. Oj, det var alldeles för länge sen, men gosh det satt fint i magen! :D jag bara njöt.
Så vi satt där ett bra tag, och bara pratade om allting.. och jag trivdes hur bra som helst, jag kan absolut inte klaga då jag har dom bästa vännerna omkring mig hela tiden! (: Ni är bäst..


Sedan vart det iväg på bolaget och inhandlade en massa till henne och flickorna som ska iväg och campa i helgen. Kändes som vi hade tagit med oss hela bolaget ut när vi gick ut därifrån! ;p men det är sådant man får leva med ibland ju! tur man inte ska vara med att dricka det där. haha! (;

Sedan hem till Nore igen, satt där en stund, iväg på en grej sedan kom hon på att hon skulle behöva vara ner på Rusta, så hon bestämde att hon skulle skjutsa hem mig då. Tack pluttis för skjutsen hem, så slapp jag åka tåg hem också! :D riktigt skönt!!


Fick höra en massa skvaller, tok och lite "nyheter", och även att det fortsatte när vi kom hem till mig, och jag fick höra en väääldigt rolig nyhet om en pojk i ljusdal.. haha! du är knäpp du söthög, men vi tycker om dig! :D

Efter ett tag var det dags för henne att åka hemåt igen. Och älsk, thomsson och Kneg kom och hämtade upp mig. Dom iväg på Willys och handlade, lämnade av dom på granberg då dom skulle grilla och skruva lite bil och sedan åkte jag hemåt igen och avnjöt en underbar kopp te och bara myste för mig själv med lite egentid och noppning av mina ögonbryn - inte en dag för sent! :) haha!


Har för en liten stund hämtat hem älsklingen igen, och sitter nu här och ska alldeles ha lite kvällsmys innan det är dags att slå igen mina vackra gröna ögon för lite skönhetsömn! :) Så på återseende imorgon. Godnatt <3

Pease out, puss o kärlek <3

Av Louise - 19 juli 2010 15:43

Yes, I'm back again..


Jag har gjort en massa nytta sedan sist. Känns hur bra som helst. :)

Har med andra ord sedan jag skrev sist, nästan inte suttit still över huvudtaget känns det som. jag har vikt tvätt, skurat köket och badrummet, startat en diskmaskin, bäddat sängen, dammat, och dammsugit.. :D
Ja, jag har gjort en massa nytta, så nu ska jag bara torka golven, plocka ur diskmaskinen..


Efter att jag har gjort det, så borde älsklingen komma hem vilket minut som helst. Då jag ska åka och kika hur mina arbetstider ser ut för veckan och helgen! :) Jag måste ju försöka komma iväg på en massa olikheter. bland annat så ska jag åka ner till Stockholm och säga hejdå till nathalie som åker till USA den 2a Augusti och jobbar som au pair i minst 1 år! :( hur ska jag överleva det? hmm.
Även att jag ska ta mig upp till Ljusdal och träffa saknade Olivia, gosh det var alldeles för länge sen. som jag saknar den människan! <3


Men nej, nu ska jag torka golven och fixa allt annat. Så på återseende!
puss o kärlek <3

Av Louise - 19 juli 2010 11:19

En liten uppdatering kanske är på sin plats nu, eller vad tycker ni? hihi..


I torsdags hände det inte så himlans mycket.. Bara tog det lugnt här hemma, och mådde bra utav tillvaron faktiskt. ^^

Fredagen så ringde klockan, och det vara bara till att göra sig i ordning för att åka iväg till jobbet och göra några timmar. :) och efter det, hände inte så mycket faktiskt.
Lördagen kom, och även då vart det att klockan ringde för ytligare några timmars jobb, men började känna mig yr och konstig. Så min chef tyckte att jag skulle åka hem och vila och sådär, se om det blev nå bättre! Sagt och gjort, efter någon timme åkte jag hemåt... Älsk och Thomsson kom och hämtade mig, då dom hade varit i Rengsjö en sväng. gullepojkarna! :) Fixade lite åt Thomsson, och sedan åkte jag hemåt och duschade, bytte om och gjorde mig i ordning! då det kändes som att det verligen behövdes faktiskt. ^^, man vill ju inte gå runt i arbetskläderna liksom. :p haha

Efter ett tag så ville lille Ken ha skjuts för att hämta bilen på max, så vi skjutsade dit honom och sedan hjälpte honom lite. innan det var dags för lite synda mat, så det blev faktiskt pizza till middag då, men ack så gott det var (: haha.

Pizzan slank ner, och så hamnade vi hemma hos Linn och Odde, spelade lite Uno, dom käkade lite och sedan blev det en "twister-dejt" :) alltid lika trevligt. Åkte till Rengsjö, la ner båten i vattnet, funderade på om vi skulle bada? Bestämde att vi skulle fiska på söndagen om det inte var allt för dåligt väder. ;p och då skulle vi även ta badandet. så åkte in till bollnäs igen, och det hela slutade med att vi kikade på en massa "skumma" folk som kom ut ifrån tranan. då det var skumpartaj där i lördags! :) haha. jag kan säga att dom såg rätt roliga ut.. ^^, men vi hade det roligt i bilen också.. :D .
träffade även på en massa sötingar som kom och pratade lite, och sedan åkte dom till karlslund för att bada :) hehe.  Till statiol en sväng, och sedan hemåt. (:


Vaknade vid halv 12 på söndagen, och det var skönt med sovmorgon faktiskt :) ojoj.. städade lite smått här hemma, tog fram lax ur frysen och sedan åkte vi iväg. Handlade och hyrde en film, sedan hem till Linn och Odde igen, och denna gång var även saknade Tess där, och Thomsson :) otroligt trevligt. åkte iväg och käkade lite glass, och sedan runt en sväng.. :D  Sedan åkte vi och badade lite. Hur skönt som helst verkligen, och vi hittade även ett ställde där det inte var nå folk alls, så det var bara vi 6 :) hehe.. Men det var hur skönt som helst :D .

Vid 8 åkte vi hemåt, och så började vi med maten.
Käkade lite, då vi gjorde lax i foliepaket med rotsaker, ris och en kall romsås - hur gott som helst vart det verkligen! mums mums..

och efter det så satte vi oss i soffan för att kika på filmen vi hade hyrt, "The Notebook". Många som hade tipsat om den, och framför allt min lillebror. och den var hur bra som helst. har ni inte sett den? TITTA PÅ DEN! den rekomenderas verkligen. oj, den var bra! :D hehe


Filmen tog slut, jag kikade runt lite, och sedan blev det sängen.. :P
Ledig idag, älskling är iväg och jobbar! Jag ska städa upp riktigt här hemma, och rensa en massa! och när robin kommit hem med bilen så ska jag åka til min chef och se hur det blir i veckan med jobb, vilka tider och sådär? :) hehe..


Men nej, på återseende söthögar! nu har ni ju fått en liten uppdatering om mitt underbara liv. Nu är det bara 2 saker som fattas, och en vän är en utav dom ! <3 jag saknar och älskar dig fortfarande , tro ingenting annat! :) <3


Puss o kärlek <3

Av Louise - 15 juli 2010 16:22

Ännu en dag ledigt, och jag måste erkänna att det känns helt fel att vara ledig en vardag, men så blev de, nu när jag ska jobba fredag, lördag och söndag istället :) Men inte mig någonting emot faktiskt. jag stormtrivs på jobbet och med mina kollegor. ^^, ingen dag är den andre lik. så lite variation är alltid toppen! :D haha!

idag har det väl egentligen inte hänt så himla mycket. jag har tagit tag i all den rena tvätten och sängkläderna! vikt allting och stoppat in det på sin rätta plats, känner mig faktiskt duktig. skurat hela köket, diskat 1 maskin, dammat hela lägenheten och ja småplockat hela dagen! :)
Även hunnit prata med en vän i telefonen som jag saknar väldigt mycket! snart dags att ses igen tycker jag.. så ska försöka klämma in någoning emellan mitt schema på jobbet! :D hehe..
Jag har även kommi på at jag måste ta mig ner till Stockholm snart och hälsa på Nattis, då hon snart åker till USA, och blir borta i 1-2 år! de är en väääääldigt lång tid, uscha! hur ska jag klara mig då? men hon ska dit för att jobba och jag önskar henne all lycka till! :) jag tror på dig stumpan! <3


Just nu sitter jag här och väntar på att älsklingen ska komma hem, så jag kan börja laga lite mat. då han skulle handla lite på hemvägen ^^,  Och sedan får vi se vad resterande del av kvällen har att erbjuda, jag är nästan lite sugen på att åka och meta eller någonting sådant. så kanske ska ta sig iväg på det? och då blir älsklingen glad också, om han får fiska lite! haha! :)
Men nu ska jag plocka lite till, och invänta honom då han borde vara hemma alldeles strax.

På återseende söthögar!
Puss o kärlek


Jag bär på en liten hemlighet! :) <3

Av Louise - 13 juli 2010 16:18

Helgens äventyr har varit helt underbart verkligen! :) Det börjar i fredags, älsklingen kom hem efter jobbet. vi packade ihop och gjorde oss i ordning, åkte iväg och käkade lite middag och sedan satte vi oss i bilen igen och började våran lilla resa.. :) Ungefär 1½ timme senare så var vi framme, i rättvik! :D Underbara ställe. mötte upp mamma, pelle och barnen vid siljan campingen där husvagnen stod. Kramades och pussades lite, och sedan så begav sig mamma och pelle iväg, och jag och Robin blev kvar i husvagnen med mina 3 småbröder. :) otroligt söta pojkar dom är.. vi satt och kikade på film - johan falk, ritade tillsammans, kvällsfika, godis och ja bara en massa mys helt enkelt :) Sedan blev det en tidig kväll.. ^^


Lördagen vaknade jag faktiskt tidigt, numera kan jag inte sova längre än till klockan 9 , och det är ju en bra sak egentligen. men ändå! :P haha! Hoppade upp och då blev det lite frukost, och sedan iväg för att dona det sista! :) Hjälpte mamma med hår och smink och sedan var det bara att ge sig iväg. Och jo, just det! ni vet ju inte - men det var mamma och pelles bröllop i helgen! och det var helt magiskt. dom är som gjorda för varandra! och det var underbart vackert. och min mamma var precis så fin som hon är jämnt. :) Tog en massa fina kort, träffade människor man inte hade sett på länge och ja bara mådde bra! :) Sedan vidare till båthamnen där det blev middag och lite "party". Dock varken för mig eller Robin då vi båda var nykter av olika anledningar och även ställde upp som chaufförer istället - mycket bättre så ju :) haha.
Kom hem i skaplig tid i alla fall, och tyckte att kvällen hade varit hur underbar som helst. Jag, älsk, pojkarna, lillebror och jennie satte oss i husvagnen och käkade lite chips innan det var dags att gå iväg för att borsta tänderna.. :)


Vaknade på söndagen utav att mommo ringde och väckte mig och frågade vad koden in på campingen var. så det var lika bra att kliva upp (: hah! efter ett tag kom även mamma och pelle tillbaka! ;B hehe. och så satt vi där. Bestämde att vi skulle grilla med dom innan vi begav oss hemåt.
lillebror åkte med jennie ner till stockholm, då han ska vara med henne i veckan. och jag slängde på mig badkläderna och badade med dom andra bröderna! Så nu är årets första dopp avklarat - i rättvik! check! :) och det var verkligen hur skönt som helst.. Och sedan när vi precis skulle till och äta, så kom det världens åskväder, och det var rejält också! nog för att jag var rädd, men det var ändå rätt häftigt att se! ;p haha! men nog om det :) vi åkte hemåt i alla fall, och var hemma vid halv 9 tiden ungefär!! :D


Här kommer några bilder ifrån helgen i alla fall! :) <3

             

Mamma och Pelle     |  jag, mamma och glenn <3   | vi fyra... :) <3


                          

jag älskar dig <3        |   Syskonkärlek till max!     |  Glenn och Jennie! :D


              

Finaste och jag ! <3     |    Jag i kapellet (:



Dom bilderna får ni nöja er med här, jag orkar inte ladda upp flera här.. resterande bilder finns på facebook, eller ja några stycken i alla fall för dom som är nyfikna! :) haha!

men på återseende, nu måste jag återgå till mitt..
puss o kärlek <3

Av Louise - 9 juli 2010 12:21

Nu är jag här igen, efter några dagars uppehåll..
Jag har inte riktigt haft tid, ork eller lust att skriva eller sitta vid datorn över huvudtaget. haha! (: men nu tänkte jag väl i alla fall ge er en liten uppdatering. :D


Min första arbetsvecka är nu avklarad, och det känns verkligen kanoners, jag trivs hur bra som helst. Det är hur roligt som helst, det trodde man faktiskt inte, men det är det! tro det eller ej, men sedan har jag ju bra arbetskollegor också - och det gör ju saken väldigt mycket roligare och bättre! (: japp, jag trivs som sagt!

Och man skrattar hur mycket som helst, så fort man kommer in genom dörren på jobbet, tills det att man går därifrån - ja, jag tycker om det.
livet leker just nu. och det är pga en massa olika anledningar. men det finns absolut ingenting att klaga över just nu. :D


Min lillebror är äntligen här, efter många försök att få tag på honom. Då han inte har haft någon laddare till hans telefon - smart skaftet! ^^ haha.
men nu är han som sagt här, och jag älskar't. och jag älskar honom. helt klart den bästa lillebror man kan ha! <3
Idag när älsk kommer hem ska vi iväg på lite äventyr, och det är inte heller helt fel ska ni veta. det är någonting jag ser fram emot, det kommer bli galet roligt! jag har en bra känsla i hela kroppen. ^^,


Men nu måste jag fortsätta ta tag i tvätten och städningen här hemma, så på återseende vid ett annat tillfälle sötnosar.
Puss o kärlek <3


You want to be me, and i know it - but i wont happen. sorry baby! (:

Av Louise - 4 juli 2010 21:58

Det har verkligen varit en helt underbar helg! (:  Tack till alla inblandade ^^


I fredags så kom det en massa vänner hit och fikade och vi hade det allmänt bra! :)
Snackade en massa skit med anna, innan vi åkte iväg för att hämta Linn och Odde, och även efter en liten stund kom söta Tessan hit. Blev sittandes en stund, och sedan åkte anna hemåt, och jag och linn följde med tess ut till Sibo - för att kika på husets insida och bara mysa en stund. Riktigt fint faktiskt. :)

Efter någon timme där ute så åkte vi tillbaka mot Bollnäs. Då släppte hon av oss ute vid garaget, då vi hämtade audin och så åkte vi iväg för att panta en massa burkar och sedan handla lite tacos - då vi skulle äta middag tillsammans. :)

Åkte och handlade och sedan skjutsade vi bort tessan till jobbet och trodde sedan att pojkarna ville åka hem och äta - men trodde ni det? Nej, helt rätt..
Åkte till garaget, där var även anton och linda. blev kvar en stund och pratade lite. Sedan skulle hedlund självklart leka lite ^^,

Ja, det hela slutade i alla fall med att 23.30 satt vi uppe på höjden för att äta nachos. haha :) men det var lika gott då som annars. Pojkarna åkte iväg till solrosen för att sparka lite boll, medans jag, linn och linda blev kvar en stund och snackade lite! (: väldigt trevligt! =D .

Kom hem ganska sent, men somnade som en stock i alla fall :) hihi


Igår - jag sa att jag skulle ha sovmorgon, och det hade jag också! riktigt skönt. Jga och jimmy bestämde att dom skulle komma idag istället (: Sedan åkte jag och älsk upp på höjden, och där blev vi kvar ett tag. Älsk och Odde åkte och skurade husvagnstak och jag och linn käkade glass. Vi bestämde även att vi skulle grilla! :)
Så när dom väl var klara så åkte vi och handlade lite, och sedan var det grillning på schemat - ritkigt smaskens kan jag då lova! :) och det var efterlängtat också om man säger så..   Blev dock lite sent, och middag denna gång vid 22.00 haha:)  Sedan ut och snurrade en sväng, och kom hem inatt ganska sent. tror klockan hade passerat 3 eller någonting.


Idag har det inte hänt speciellt mycket. Jimmy och Jessica kom och hälsade på en sväng - mycket uppskattat :) och sedan dess har det inte hänt speciellt mycket (: varit iväg en sväng och hälsat på lite bara, och sedan handlat lite.

annars har vi tvättat lite, och bara tagit det lugnt (: .

Imorgon börjar älsk och jobba hos hammarström, då han inte ville ha semester och jobbar istället där på hans riktiga semester ;p haha!
Även att jag börjar jobba imorgon, första arbetsdagen imorgon och jag är pepp till tusen! jag ser verkligen fram emot detta! (: ska bli hur kul som helst ^^ hihi..

men nu måste jag gå och sova, om jag ska orka upp imorgon. :) hihi. Men på återseende söthögar..
Pease out, puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards