Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 4 juli 2010

Av Louise - 4 juli 2010 21:58

Det har verkligen varit en helt underbar helg! (:  Tack till alla inblandade ^^


I fredags så kom det en massa vänner hit och fikade och vi hade det allmänt bra! :)
Snackade en massa skit med anna, innan vi åkte iväg för att hämta Linn och Odde, och även efter en liten stund kom söta Tessan hit. Blev sittandes en stund, och sedan åkte anna hemåt, och jag och linn följde med tess ut till Sibo - för att kika på husets insida och bara mysa en stund. Riktigt fint faktiskt. :)

Efter någon timme där ute så åkte vi tillbaka mot Bollnäs. Då släppte hon av oss ute vid garaget, då vi hämtade audin och så åkte vi iväg för att panta en massa burkar och sedan handla lite tacos - då vi skulle äta middag tillsammans. :)

Åkte och handlade och sedan skjutsade vi bort tessan till jobbet och trodde sedan att pojkarna ville åka hem och äta - men trodde ni det? Nej, helt rätt..
Åkte till garaget, där var även anton och linda. blev kvar en stund och pratade lite. Sedan skulle hedlund självklart leka lite ^^,

Ja, det hela slutade i alla fall med att 23.30 satt vi uppe på höjden för att äta nachos. haha :) men det var lika gott då som annars. Pojkarna åkte iväg till solrosen för att sparka lite boll, medans jag, linn och linda blev kvar en stund och snackade lite! (: väldigt trevligt! =D .

Kom hem ganska sent, men somnade som en stock i alla fall :) hihi


Igår - jag sa att jag skulle ha sovmorgon, och det hade jag också! riktigt skönt. Jga och jimmy bestämde att dom skulle komma idag istället (: Sedan åkte jag och älsk upp på höjden, och där blev vi kvar ett tag. Älsk och Odde åkte och skurade husvagnstak och jag och linn käkade glass. Vi bestämde även att vi skulle grilla! :)
Så när dom väl var klara så åkte vi och handlade lite, och sedan var det grillning på schemat - ritkigt smaskens kan jag då lova! :) och det var efterlängtat också om man säger så..   Blev dock lite sent, och middag denna gång vid 22.00 haha:)  Sedan ut och snurrade en sväng, och kom hem inatt ganska sent. tror klockan hade passerat 3 eller någonting.


Idag har det inte hänt speciellt mycket. Jimmy och Jessica kom och hälsade på en sväng - mycket uppskattat :) och sedan dess har det inte hänt speciellt mycket (: varit iväg en sväng och hälsat på lite bara, och sedan handlat lite.

annars har vi tvättat lite, och bara tagit det lugnt (: .

Imorgon börjar älsk och jobba hos hammarström, då han inte ville ha semester och jobbar istället där på hans riktiga semester ;p haha!
Även att jag börjar jobba imorgon, första arbetsdagen imorgon och jag är pepp till tusen! jag ser verkligen fram emot detta! (: ska bli hur kul som helst ^^ hihi..

men nu måste jag gå och sova, om jag ska orka upp imorgon. :) hihi. Men på återseende söthögar..
Pease out, puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards