Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 26 juli 2010

Av Louise - 26 juli 2010 13:13

Nu är det dags för lite uppdatering känner jag, och nu när jag är ledig idag så har jag ju faktiskt tid emellan alla mina saker som måste göras här hemma idag! :D haha!


Torsdagen blev bara en lugn kväll, jag höll på och tvättade en massa och gjorde klart allting sådant. Och sedan blev det en tidig kväll för en gångs skull. haha!
Fredag morgon ringde klockan, och ja lev upp och åt frukost, duschade och gjorde mig i ordning för att jobba i några timmar! :)
Det kändes underbart att få jobba lite igen, då jag hade varit ledig hela veckan! :D
Fick även min löne spec, och såg att jag hade fått in pengar på kontot, då jag trodde att jag inte skulle få pengar förrän i augusti så var det välkommet och jag blev väldigt glad! :D haha.
Älsklingen kom och hämtade mig när han hade slutat, och vi åkte ut på långnäs en sväng för att kika lite innan det bar av hemåt, packade, duschade och fixade det sista! och sedan bar det äntligen av mot "hemmaplan" igen - STOCKHOLM here we come!  Var nere hos mamma vid halv 9 tiden ungefär, och vi kramades på, underbart om ni frågar mig. Vi åt en räkmacka och bara mös tillsammans, och sedan blev det en tidig kväll även där! :D


Lördag - klockan ringde, och det var dags att kliva upp. hoppade in i duschen och sedan blev det lite frukost, kramades på mammsen. och sedan åkte vi iväg till barkarby och in på skopunkten - och ja, det följde faktiskt med ett par skönheter hem även den här gången! :D Man kan aldrig ha för många skor, inte sant? (: haha. Även att älsk köpte sig en ny tröja & 2 par skor! :D Så även han fick lite nytt (:  Och efter det så åkte vi ut mot Åkersberga, mina riktiga hemtrakter.. ^^, hehe.. Och först bar det av hem mot Nattis, och fikade och kramade på henne. Då hon åker till USA den 2a augusti för att jobba som au pair i minst 1 år, och jag saknar henne redan. ville inte släppa taget om henne när vi kramades innan vi begav oss in mot Centrum igen. Men det är tur det finns facebook, mail och msn för att hålla kontakten! och jag har ju lovat att skicka bilder och skriva så fort det ges möjlighet ! :)

Sedan bar det av mot Centrum igen, och då hem till Mommo en sväng. Pratade, kramades, berättade och bara mös! och tiden bara sprang iväg och vi skulle iväg och äta. Och då ville mommo bjuda på middag, så vi åkte på Stekis och åt jätte god mat, och bara pratade lite! Efter det skjusade vi hem henne, och så åkte vi mot Becca och Jocke, och dom fick nog också en chock! :) Och vi satt hemma hos dom till långt in på natten, snackade en massa skit och jag bara stormtrivdes.
Vi pratade en massa som sagt, drack hasselnöts latte, busades, kramades och mådde bara bra! och vi kom inte därifrån förrän klockan var tio över 2.. :p

Hem till mamma och slocknade i stort sett på en gång... :)

Vaknade alldeles för sent på Söndagen, och insåg att alarmet på telefonen inte hade ringt, så vaknade 1 timme för sent. inte okej faktist. haha.. Men vi åt frukost och mamma klippte Robin och sedan började våran resa hemåt mot Bollnäs igen.

Väl hemma gjorde vi oss i ordning, och sedan bar det av ner mot Långnäs. Där vi mötte Siw, Nutte och Ken och sedan gick vi till Warpen där det var dags för bröllop. Det var Kenny och Lenas tur att gifta sig nu. :) det var ett underbart bröllop, med underbar mat och underbara människor! :) Så det var en underbar tillställning och ett väldigt fint bröllop med två fina människor. När vi kom tillbaka till långnäs så var det partytält uppställt, och där bjöds det på dricka, bröllopstårta.. Pratade med en massa söta människor och bara mådde bra även här. och klockan började närma sig halv ett, så vi kramade alla hejdå, och åkte hemåt för att sova lite då älsk skulle upp och jobba ganska tidigt! (:


Ja, det är väl ungefär hur våran underbara helg har sett ut, och det är underbart med sådana människor runt omkring sig. Så det kan inte bli annat egentligen.
Men bilder kommer vid ett annat tillfälle, när jag har lagt över dom på datorn ifrån kameran.

men på återseende tills dess!(:
Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards