Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 13 juli 2010

Av Louise - 13 juli 2010 16:18

Helgens äventyr har varit helt underbart verkligen! :) Det börjar i fredags, älsklingen kom hem efter jobbet. vi packade ihop och gjorde oss i ordning, åkte iväg och käkade lite middag och sedan satte vi oss i bilen igen och började våran lilla resa.. :) Ungefär 1½ timme senare så var vi framme, i rättvik! :D Underbara ställe. mötte upp mamma, pelle och barnen vid siljan campingen där husvagnen stod. Kramades och pussades lite, och sedan så begav sig mamma och pelle iväg, och jag och Robin blev kvar i husvagnen med mina 3 småbröder. :) otroligt söta pojkar dom är.. vi satt och kikade på film - johan falk, ritade tillsammans, kvällsfika, godis och ja bara en massa mys helt enkelt :) Sedan blev det en tidig kväll.. ^^


Lördagen vaknade jag faktiskt tidigt, numera kan jag inte sova längre än till klockan 9 , och det är ju en bra sak egentligen. men ändå! :P haha! Hoppade upp och då blev det lite frukost, och sedan iväg för att dona det sista! :) Hjälpte mamma med hår och smink och sedan var det bara att ge sig iväg. Och jo, just det! ni vet ju inte - men det var mamma och pelles bröllop i helgen! och det var helt magiskt. dom är som gjorda för varandra! och det var underbart vackert. och min mamma var precis så fin som hon är jämnt. :) Tog en massa fina kort, träffade människor man inte hade sett på länge och ja bara mådde bra! :) Sedan vidare till båthamnen där det blev middag och lite "party". Dock varken för mig eller Robin då vi båda var nykter av olika anledningar och även ställde upp som chaufförer istället - mycket bättre så ju :) haha.
Kom hem i skaplig tid i alla fall, och tyckte att kvällen hade varit hur underbar som helst. Jag, älsk, pojkarna, lillebror och jennie satte oss i husvagnen och käkade lite chips innan det var dags att gå iväg för att borsta tänderna.. :)


Vaknade på söndagen utav att mommo ringde och väckte mig och frågade vad koden in på campingen var. så det var lika bra att kliva upp (: hah! efter ett tag kom även mamma och pelle tillbaka! ;B hehe. och så satt vi där. Bestämde att vi skulle grilla med dom innan vi begav oss hemåt.
lillebror åkte med jennie ner till stockholm, då han ska vara med henne i veckan. och jag slängde på mig badkläderna och badade med dom andra bröderna! Så nu är årets första dopp avklarat - i rättvik! check! :) och det var verkligen hur skönt som helst.. Och sedan när vi precis skulle till och äta, så kom det världens åskväder, och det var rejält också! nog för att jag var rädd, men det var ändå rätt häftigt att se! ;p haha! men nog om det :) vi åkte hemåt i alla fall, och var hemma vid halv 9 tiden ungefär!! :D


Här kommer några bilder ifrån helgen i alla fall! :) <3

             

Mamma och Pelle     |  jag, mamma och glenn <3   | vi fyra... :) <3


                          

jag älskar dig <3        |   Syskonkärlek till max!     |  Glenn och Jennie! :D


              

Finaste och jag ! <3     |    Jag i kapellet (:



Dom bilderna får ni nöja er med här, jag orkar inte ladda upp flera här.. resterande bilder finns på facebook, eller ja några stycken i alla fall för dom som är nyfikna! :) haha!

men på återseende, nu måste jag återgå till mitt..
puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards