Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 22 juli 2010

Av Louise - 22 juli 2010 17:11

Som jag nämde tidigare så var den ena tvättmaskinen trasig, men jag lyckades få tag på yresvärden, då han var hit och klippte gräset. :) Så berättade det för honom, och han sa att han skulle kika på det..
Sedan kom Zenita hit en sväng, och bara myste med mig! Tack sötnos! :D det var verkligen behövligt...


Men precis när jag skulle säga hejdå till henne, så kom hyresvärde tillbaka. och han hade med sig en sprillans ny tvättmaskin.. Så nu finns det två stycken fullt fungerande där nere. hur bra som helst faktiskt :D


Älsklingen kom hem för ett tag sedan också, men han åkte efter en stund igen, då han skulle iväg till Rengsjö och tvätta/städa bilen inför Stockholmsresan som blir av imorgon! :D äntligen!! hehe.

Men nej, ta tag i det här. På återseende. Puss o kärlek <3

Av Louise - 22 juli 2010 11:12

Torsdag, och för mig innebär det tvättning/rensar dag idag! :) hehe.
Då jag har min "sista" lediga dag idag innan ett stressigt schema startar igen! ;D men jag klagar inte..


Skulle i alla fall gå ner i tvättstugan runt 10, då min tvätttid började för dagen! hur mycket tvätt som helst verkligen, och vad är det inte då rå? Jo, den ena maskinen är trasig! så himla typiskt. men som var så är det den maskinen som tar lång tid på sig och bara är allmänt konstig. så den nya stora maskinen är som tur var i full gång! :) så det ska nog fungera ändå! :) hehe!


Så den första maskinen är igång, och jag ska alldeles strax gå ner och hänga lite tvätt, och sedan så ska jag starta en ny! Det är även dags att ta tag i klädkammaren! Då den behöver rensas och gås igenom. mycket onödigt som inte ens behöver vara där inne, men det bara har blivit så. Så nu får jag ta mig i kragen under dagen och fixa det tycker jag! :D haha! Och även att sötaste Zenita persson skulle komma hit lite senare och bara mysa och fika lite med mig. Alldeles för länge sedan och det behövs nu känns det som! :)


Men nu ska jag dricka upp mitt te, vänta på att klockan blir halv 12 så jag kan springa ner i tvättstugan en snabbis, så på återseende!


Stor PUSS!

Av Louise - 22 juli 2010 09:44

Jag tror inte ens att du förstår hur mycket du förstör egentligen..

Du förstör mig i alla fall, och du säger att det inte är det du vill, men ändå gör du samma sak om och om igen?


Jag har faktiskt börja tröttnat på dig och ditt beteende, jag trodde bättre om dig. Men det är tydligt att man inte ska för höga förväntningar på vissa människor, och du är en utav dom som man inte ska lita eller tro på.. Nu är det nog!

Du har gjort det du vill i livet tydligen, men har du gjort rätt?


Pga dig mår jag inte bra, jag känner mig inte hel. Och det händer ibland att jag gråter mig till sömns. och så vill jag inte ha det. nu får det vara bra!
Du är ute ur mitt liv, och nu vill eller orkar jag inte mer än såhär.  Men kom inte krypandes tillbaka!!

Ovido - Quiz & Flashcards