Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under november 2010

Av Louise - 5 november 2010 13:15

November månad, och det känns som om det här året bara har försvunnit, tycker ni inte? Jag känner mig faktiskt lite stressad över att det snart är december, advent, jul och nyår och allt därtill liksom. ska hinnas med en massa julklappar och dyligt också. vet dock redan vad jag ska köpa till några stycken, och sådär. så det jobbigaste är ju redan klart. men vad gör det? Det är ju fortfarande en massa som ska fixas :) hehe.


Jag trivs fortfarande otroligt bra på min arbetspraktik, det är himlans roligt att gå dit varje dag, och det är hur underbart som helst faktiskt :) hehe.

Idag jobbar jag kväll, så börjar vid halv 7 tiden, och antar att jag jobbar till stägning - men ingenting mig emot faktiskt. då jag verkligen stormtrivs! :D


Det har väl egentligen inte hänt så himlans mycket sedan jag uppdaterade er sist, bara en massa jobb. :) otroligt bra!
Och sedan var vi till Valbo/Ikea med jessic och niklas. då det skulle inhandlas lite nytt till deras lägenhet. otroligt roligt. :) ..
Hittade även lite fint till vårat hem, som jag suktat efter ett tag, men nu fick det faktiskt följa med hem :D hihi. så jag är också superduper nöjd. men än är jag inte riktigt 100% färdig här hemma. men jag trivs som det är nu, och det är ju det viktigaste , inte sant? :) hehe.

Är så otroligt nöjd med denna lägenhet faktiskt, så det känns otroligt bra om jag får säga min mening. :D ... (kommer bilder inom en snar framtid! - jag lovar!)


Idag har inte hänt så mycket, varit iväg på ett möte, och allt gick bra och som planerat. och så har jag tvättat en maskin och hängt den, och även fått upp gardiner i sovrummet. så det känns bra! Nu ska jag bara ta tag i disken, och sedan försöka få tag på sötaste Jessic innan det bär av för att jobba några timmar på kvällen :) hihi..

Men nu ska jag ta tag i det här, så jag kan vila lite. på återseende

Lots of Love! <3

Av Louise - 1 november 2010 20:51

Har nu inte varit här och gett er en uppdatering på ett tag,men jag har varken haft tid ork eller lust om jag ska vara ärlig. det har hänt så himalsn mycket sedan jag var här och skrev sist. :) och jag tänkte faktiskt att ni skulle få veta lite om det! :D ( känner på mig att det kommer bli ett rätt långt inlägg! but enjoy! )


Jag var rätt upprörd sist, men det har väl gått över lite faktiskt. men jag vet inte riktigt heller. hm.

Det har som sagt hänt mycket, jag var ju på arbetsförmedlingen i torsdags då jag hade möte. och fick även redan samma dag arbetspraktik fram till den 3e december - som även det kan leda till anställning. så vi får se hur det går!
men började i fredags och jag trivs redan hur bra som helst på stället och med kollegorna, dom är hur trevliga som helst verkligen! :) hehe..


I helgen har det hunnits med mycket, myst med linn, tvillingarna, jessica och även att lillebror kom hit i fredags. :) åh det var så himlans efterlängtat! så som jag älskar honom <3 .. det var underbart att få en dag med honom. även att han åkte redan på lördagen, men han skulle ju ner till sthlm och hälsa på Jennie, så de är förlåtet liksom. haha.. Han lovade att vi skulle ses snart igen i alla fall, så jag litar på honom! :D hehe..


Pratade även med pappa för någon dag sedan. och jag fick höra en massa ... alltid trevligt, synd att vi inte pratar så ofta bara. men det var skönt att prata med honom i alla fall... <3


Så det har hänt ganska mycket, och jag måste bara säga att jag trivs otroligt bra med mitt liv. :) Så allting känns bra nu.. :D


Numera gör jag inte så mycket mer än att umgås med vännerna, älsklingen, jobbar/praktiserar och ja bara njuter :D . hur ska ni göra i helgen förresten ? Det är ju trots allt dax för alla haloween fester och sådant. dock jobbar jag hela helgen. men ska nog hitta på någonting . hehe. men vad ska ni göra och vart ska ni vara om ni ska parta eller vad ni nu ska hitta på :) hehe..


Nej, nu ska jag vara lite social med älsklingen innan det är dags för att krypa ner i sängen och invänta ytligare en trevlig dag. så på återseende.


Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards