Mina tankar i bokstäver!

Direktlänk till inlägg 16 november 2010

Emotions '

Av Louise - 16 november 2010 09:31

Känslor - Det är ju någonting som finns överallt, i varje stund och sammanhang. inte sant? Men nu har jag sisådär en hundratals känslor som är på väg att svalla över, så måste ventilera mig lite.


Människor är ju rätt roliga. då dom tror sig veta hur man ska göra och allt sådant. Nog för att jag inte heller riktigt alltid vet hur man ska göra eller agera, men jag vet absolut att ditt sätt inte är det rätta sättet.


Rykten? Visst är det roligt att dom bara "ploppar upp" av sig själva. att det aldrig är någon som har startat dom. och sedan låtsas man som ingenting. är inte det lite ironiskt? I alla fall av dig, för när typ alla vet att detta absolut inte ens är i närheten av sanning så spinner du fortfarande vidare på samma spår och hoppas att allting går som du vill - forget it!

Men nu är det dags för mig att ventilera mig.


Du är en sådan människa som jag har väldigt svårt för, en sådan som säger - "jag är mycket bättre än alla andra". men tro mig. det är du absolut inte. långt ifrån faktiskt. jag önskar ibland att du egentligen visste vad dom allra flesta tycker om dig innerst inne. åh, det skulle vara det absolut bästa om det kom fram! :)) ..

Och en sak som du kanske skulle tänka på är - ta reda på lite fakta innan du öppnar munnen och tror dig bara veta vad som är sant. eller kanske bara är sådant som du vill få andra att tro? ja vad vet jag? hmm.
men jag tycker absolut att om du ska vara så jävla glapp i käften så kanske det är dags att ta reda på om det ligger någon sanning i det eller inte. ja , det tycker jag absolut. låter det inte som en bra idé tycker du?


Jag är så himlans less på dig och ditt beteende så det nästan är skrämmande, man har hoppats och önskat ett antal gånger, men det hjälper antagligen inte. haha! du är som ett virus liksom - som man inte blir av med, och som absolut inte går att bota. men det vet vi redan.

Med samma raggningsteknik som år 1739 , och ett utseende sedan stenåldern och självförtroende som egentligen borde vara på botten. haha!


Nej, nu orkar jag inte med detta längre. jag hoppas bara för din egen skull att du slutar snart, för det är inte bara jag som har tröttnat.

Så vi får helt enkelt bara vänta och se.

men på återseende




Lots of Love! <3

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2012 15:36

Nu var det bra länge sedan jag skrev här faktiskt..Men det är bara för att jag håller på att få hjälp med den nya bloggen, så den är just nu under uppbyggnad. så därför jag inte dirket har någon lust i att blogga i denna.. men vad gör det då? :) hihi...

Av Louise - 3 februari 2012 20:48

Nu är det sådär länge sedan jag skrev igen! Skärpning Louise! :) haha! Men mycket har i alla all hänt sedan jag uppdaterade någonting sist! :) Älskade ungen Kim har fyllt ETT år, helt otroligt.. jag tyckte det var nyss Anna ringde och talade om...

Av Louise - 24 januari 2012 09:19

Vackan har rullat igång, och det med bravur! :) en mycket br start å denna veckan faktisk! :)Igår så kom Maja och Flippan hit och mös med oss, tog oss en promenad, mös på, snackade en massa skit och uppdaterade varandra i vad som hade hänt sedan vi s...

Av Louise - 21 januari 2012 15:16

Lördag redan, tiden bara springer iväg! Men just nu njuter jag av att det är helg igen och att jag får ha min stora älskling hemma också! inte bara lilla hjärtat. :) jag njuter med andra ord, man kan ju inte göra anna när man har sina underbara nära ...

Av Louise - 19 januari 2012 19:25

Den här gången tog det inte så himla lång tid inan jag var tillbaka, och tur är väl det. kanske går åt rätt håll. eller så är det bara en engångs grej. haha! ja vem vet? :) återstår att se helt enkelt... haha!Igår var en bra dag faktiskt, älskling oc...

Ovido - Quiz & Flashcards