Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under oktober 2010

Av Louise - 1 oktober 2010 13:22

Uppe med tuppen idag - eller ja nästan i alla fall. jag klev upp vid hav 9 och tyckte att det fick räcka. jag vaknade faktiskt självmant utan väckning av något slag vid kvart i 8. men låg då och drog mig till halv 9 istället- riktigt skönt ibland ju :))


Men hoppade upp och in i duschen för att känna mig lite fräsch, och sedan blev det lite snabb frukost, eller ja det blev inte ens en riktigt frukost.. fick bli varm oboy bara. haha. jag orkade inte göra nå mer än så faktiskt :)..

Men efter det så tog jag tag i kartongerna igen, som jag bara längtar tills jag blir av med. då jag inte tycker om att packa i och ur sådana. och sedan är det ju absolut inte fint när det är en massa kartonger överallt i lägenheten heller. så därför gjorde jag ett ryck.
Så nu är alla kartonger upplockade i köket, alla förutom en i alla fall. men den ska jag ta alldeles strax. så nu börjar det ju i alla fall likna ett kök, och det känns hur bra som helst.. :)) hehe. Så nu är jag på god väg. och sovrummet är så gott som klart, ska bara upp  med 2 hyllor och sänglamporna så är vi klar där inne :) riktigt skönt att vi är på god väg. och idag skulle Robin få hjälp med att skruva upp våran tv-bänk. äntligen! :) och förhoppningsvis ska vi få igång tv'n också så vi kanske har några tv kanaler och sådär :) håller i alla fall tummarna för det^^,


Men nu måste jag sätta lite fart, älskling är på väg hem ifrån jobbet nu, så jag ska ta och plocka ihop lite här och sedan åka för att städa ur den gamla - usch jag vill inte men jag måste ju. men som tur är kommer bästaste svärmor och hjälper till. hon ringde för en liten stund sedan och sa att hon var på väg hem :)
Så på återseende senare.

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards